Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната (ПП)

...
Това заяви заместник-председателят на парламентарната група на Продължаваме промяната (ПП)
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Призоваваме г-н Борисов да даде своя имунитет, тъй като има огромно напрежение в обществото

Това съобщи заместник-председателят на парламентарната група на " Продължаваме промяната " (ПП) Мирослав Иванов пред публицисти в Ямбол.

 

По думите му имунитетът на водача на ГЕРБ не би трябвало да бъде залог за постоянен кабинет.

 

" Надявам се и имам вяра, че този кабинет ще бъде гласуван и ще стартират да се вършат измененията, за които всички чакаме – най-много правосъдната промяна, Шенген, еврозона, План за възобновяване и резистентност ", означи още Иванов.

 

Депутатът изрази мнение, че скоро Иван Гешев няма да бъде основен прокурор.

 

" Но се надявам, че това няма да бъде едно конюнктурно решение. Надявам се на негово място да пристигна човек, който в действителност ще бъде въплъщение на прокуратурата като главен стожер на законността, и няма да бъде воден от ползи и политически игрички ", разяснява той във връзка със протичащото се в прокуратурата.

 

Иванов посочи, че отговорността на Политическа партия е голяма в бъдещия кабинет и се чака сериозен отпор от политическите им съперници за устойчиво държавно управление.

 

" Предполагам, че в обособените министерства ще има заложени бомби, които една по една ще стартират да изгърмяват. И цялата виновността ще се опитат да препишат на тъкмо този кабинет. Много е значимо българските гласоподаватели да осъзнаят тежестта на пропагандата, която шества из страната през последните няколко години ", посочи той.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР