Това заяви за БНР Лена Бориславова от Продължаваме промяната -

...
Това заяви за БНР Лена Бориславова от Продължаваме промяната -
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Не може да има справедливост, когато прокуратурата е като кол център за политици

Това съобщи за БНР Лена Бориславова от " Продължаваме промяната - Демократична България ". По думите ѝ е нужна смяна в прокуратурата, " тъй като не може да има правдивост и правораздаване, когато цялата прокуратура действа като прът център за политици ".

 

Бориславова уточни, че обединението " Продължаваме промяната - Демократична България " не може да даде поддръжката си за първия мандат, тъй като се стреми да приложи нов модел в политиката - да се извършват обещанията, дадени в предизборната акция.

 

" Мандат на ГЕРБ - с министър председател на ГЕРБ и с представители на ГЕРБ в държавното управление, е мощно притеснително. Нямаме доверие в тяхната опция този път да ръководят транспарантно и заслужено. Във всички диалози, които имахме до момента, никой не сподели и дума, че моделът на ръководство до момента не е бил верен. Ние сме в политическа рецесия и не можем да си позволим да отидем още веднъж на избори, по тази причина министър председателят, който би трябвало да откри салдото и да поведе страната напред, би трябвало да е човек, на който имаме доверие - че в случай че дневният ред се подмени, ще подаде оставка ".

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР