Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев пред журналисти в Пловдив.Нормално

...
Това заяви вътрешният министър Иван Демерджиев пред журналисти в Пловдив.Нормално
Коментари Харесай

Увеличават броя на пунктовете за анализ на кръвни тестове на шофьори

Това съобщи вътрешният министър Иван Демерджиев пред публицисти в Пловдив.

„ Нормално е този, който ревизира, да бъде образец за този, който е проверяван ”, сподели още Демерджиев.

 

По думите му МВР и Здравното министерство създават механизъм, по който да основат благоприятни условия за взимане на кръвни проби за всички водачи и по-бързото им култивиране. „ Ще се постараем да създадем пунктове във всеки регионален град ”, сподели министърът.

 

Служителите на Министерство на вътрешните работи ще бъдат непрекъснато тествани, като инспекциите ще са изненадващи.

Относно вчерашния гърмеж в оръжейния цех „ Арсенал ” – Казанлък вътрешният министър съобщи, че това е следена детонация, а казусът със починалия оръжейник е тип трудова акцидент.

 

" Това което е било нужно - да се обезопаси мястото, да се вземат ограничения, е направено е от пожарната. Инцидентът не е обвързван с активността на Министерство на вътрешните работи ", изясни Иван Демерджиев.

За акцията, при която бяха хванати незаконни мигранти и задържани 10-има каналджии, той съобщи, че е е задоволен и счита че полицията е стигнала до огранизаторите на незаконен канал.

 

„ Нашите дейности явно дават резултат. На съвета в Люксембург България не беше посочена като проблематична страна. Усилията ни дават резултат ”, сподели Демерджиев, представен от НТВ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР