Това заяви в ефира на NOVA NEWS бившият зам.-министър на

...
Това заяви в ефира на NOVA NEWS бившият зам.-министър на
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Тероризмът в Израел е мотивирана политическа агр...

Това съобщи в ефира на NOVA NEWS някогашният зам.-министър на външните работи Владимир Кисьов по отношение на войната в Близкия изток.

 

По думите му преустановяването на огъня по искане на „ Хамас ” е съвсем невероятно поради дадените хиляди жертви. „ Няма гаранции по тази причина, че израелските управляващи няма да бъдат подведени ", счита той.

 

Кисьов означи, че не чака в скоро време бежанска вълна. „ Можем да чакаме усилване на бежанците от Турция, в случай че не се взимат ограничения, добави експертът.

 

Бившият министър на защитата Ангел Найденов от своя страна изрази мнение, че част от ограниченията, подхванати от Израел, са свързани с заличаване на огневи точки, на командни и логистични центрове.

 

„ Хамас ” употребява обекти от обществената инфраструктура за прикритие, както и хората като жив щит. Цел на военните удари е ликвидирането на част от военните качества на „ Хамас ” и намаляване на военния капацитет. Подготовката на военната интервенция е измежду главните задания ”, разяснява още той.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР