Това заяви служебният министър на МВР Бойко Рашков.Заварих почти същата

...
Това заяви служебният министър на МВР Бойко Рашков.Заварих почти същата
Коментари Харесай

Бойко Рашков: МВР умишлено си е затваряло очите за купен вот

Това съобщи служебният министър на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков.

Заварих съвсем същата конюнктура в кабинета на министъра от преди 10 години насам. В самото ведомство няма основни промени, само че има доста сериозен потенциал да отговори на публичните упования. Грешат тези, които внушават, че не познавам Министерство на вътрешните работи, изясни той пред bTV.

Той уточни, че даже малко е просрочен с първото си уволняване. Министърът сподели, че хората, които са уволнени от системата, са с добито право на пенсия. Аз се разделих и с основния секретар на Министерство на вътрешните работи - с почитание.

Чистки направиха и ще създадат жителите, съобщи Рашков във връзка изказванията за това, че служебният кабинет организира рокади в основни ведомства. По думите на Рашков службите ни за сигурност са се самообезглавили, защото те нямат управления сега.

Когато става дума за уволнения, става дума за това, че хората желаеха тази смяна, съобщи още Рашков. Той акцентира, че описи за уволнения не е имало и няма да има. " Длъжностните лица, които ще бъдат заменени в идващите дни, ще бъдат заменени поради несправяне с работата си. Имаме информация за прекосяване през границата на мигранти, както и информация за чиновници, които са аварирали със служебна кола през почивните дни, разяснява още Бойко Рашков.

Срещу длъжностни лица, които са влезнали в незаконни връзки, Министерство на вътрешните работи ще бъде безкомпромисно, съобщи Рашков.

За началника на политическия си кабинет, Елена Павлова Фичерова-Караиванова, Бойко Рашков съобщи, че не може да твърди, че я познава персонално. " Аз се позаинтересувах от нейната биография и самичък стигнах до нейния избор. Нямам никакви бележки по нейната работа, посочи Рашков. Припомняме, че съгласно изявления в медиите Фичерова е била учредителка на партията на Васил Божков, " Българско лято ", като е била издигната за кандидат-депутат, само че се е отдръпнала. ", изясни вътрешният министър.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР