Това заяви пред Nova News бившият зам.-министър на външните работи

...
Това заяви пред Nova News бившият зам.-министър на външните работи
Коментари Харесай

М. Керемедчиев: Отказът на Митрофанова да се яви във външно показва арогантност

Това съобщи пред Nova News някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев.

Според него Европа ще понесе тежестта на последствията на войната, само че доста по-тежко ще ги понесе Русия.

„ Ние имаме отрицателен търговски продан с Русия. Т.е пониженият достъп на при източници към страната ни би оказал влияние “, изясни някогашният зам.-министър.

„ Що се касае до доставките и преноса на газ не считам, че те ще намалеят, макар че цената се подвига, тъй като ние сме и директна страна към Сърбия и Унгария, което значи, че би трябвало да се прекъсне един доста сериозен поток на доходи към съветската страна “, добави Керемедчиев.

„ Тази заигравка с нуклеарното копче към този момент няколко пъти се вади. Това е единствено проявление на мускули от една страна, от друга се вижда, че проектът, който беше разработван от Руската федерация не сработва. Това да дестабилизира украинската войска, да се стигне до бързо привършване на военния спор и Русия да седне на масата на договарянията като победител не се случва. Съответно глобите започнаха да нарастват. Русия и съветските жители ще го усетят по джоба си “, разяснява той думите на съветският външен министър Сергей Лавров за трета нуклеарна международна война.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР