Това заяви пред журналисти лекарят на националния отбор по футбол

...
Това заяви пред журналисти лекарят на националния отбор по футбол
Коментари Харесай

Лекарят на националите: Неделев е добре, ще играе след 3-4 месеца

Това съобщи пред публицисти лекарят на националния тим по футбол доктор Бисер Бочев.

“Мога да кажа, че Неделев е добре, изведен от медикаментозната кома. Ориентира се още в ситуацията, движи крайниците, ние сме оптимисти във връзка с изхода от обстановката. След злополуката беше с главоболие, мощно кървене, не помнеше къде сме и какво се е случило, това наложи бързо да бъде отведен в най-близката добра болница, популярност Богу, попаднахме в университетска болница, бързо се стигна до диагноза, признателни сме на екипа “, показа Бочев.

Бочев изясни, че се е наложила доста бърза интервенция на медицинския екип на университетската болница в Тбилиси, с цел да бъде овладяно положението му.

“При проучването се откри, че има строшаване на черепа в дясната странична област с вдлъбване на костта, с много неприятна прогноза, в случай че не се вземат незабавни ограничения. След бърза консултация с майката и роднините на Тодор, аз подписах документите и пристъпихме към незабавна интервенция. Бях в операционната и мога да кажа, че беше ослепително извършена. Тодор Неделев още веднъж ще бъде в такова положение, което ще му помогне да води естествен живот. Състоянието му е под надзор, един-два дни ще бъде в реанимационното поделение, след което ще остане в естественото поделение. След това ще се вземе решение по какъв начин да бъде спретнат в България “, показа още Бисер Бочев.

От щаба на “трикольорите “ показаха, че мачът в неделя против Грузия няма да бъде отсрочен поради случилото се. Двубоят от Лигата на нациите ще се излъчи в 19 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР