Това заяви пред "24 часа" бащата на ранената през 2007

...
Това заяви пред "24 часа" бащата на ранената през 2007
Коментари Харесай

Красимир Горсов: Петър Христов спаси живота на Мануела

Това съобщи пред "24 часа " бащата на ранената през 2007 година в злополука с Максим Стависки Мануела Горсова - Красимир Горсов, във връзка убийството на великотърновския предприемач . Момичето от Велико Търново продължава да е в будна кома, само че точно Христов беше главен финансов покровител на фамилията за нейното възобновяване.

Горсов описа, че с Христов продължавали да поддържат връзка. Преди 2-3 месеца минал през офиса му и разговаряли по какъв начин е Мануела.

"Не изглеждаше обезпокоен, ухилен си беше. Него човек не можеше да го уплаши и даже и да е получавал закани, той няма да тръгне да споделя с никой. Каквото и да кажем за Петър, е малко. Знам, че ще се изпишат тонове нелепости, само че истината е, че Петър беше неповторим мъжага и извънредно прецизен човек. Последните години се оправям самичък, само че когато е имало случаи да не мога да се оправя, в никакъв случай не е отказвал да помогне. Помагаше освен на Мануела, на толкоз други хора е оказал помощ, единствено че не искаше да се разчува ", сподели още бащата на момичето, което беше на 19 години, когато стана злополуката.

Той посочи, че Христов е поел напълно 3-4 месеца от лекуването на щерка му в Израел, което коствало 1500 $ дневно.

Красимир Горсов разяснява, че няма визия какво би могло да стои зад убийството и че фамилията му е в потрес.

Убитият предприемач бил повдигнат за кандидат-депутат на ГЕРБ

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР