Това заяви от трибуната на парламента депутатът от ПП-ДБ Явор

...
Това заяви от трибуната на парламента депутатът от ПП-ДБ Явор
Коментари Харесай

Божанков за Възраждане и Костадинов: Говорят като Хитлер и Стал...

Това съобщи от трибуната на Народното събрание депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков. 

“Пътят от “Този филм не може да го гледате ” до “Този народен представител не може да се изрича ” очевидно е къс. Партия “Възраждане ” намерено прокламира отричането на правото на законно определени народни представители да се изричат в българския парламент съгласно едноличната преценка на водача на една политическа мощ. Това е отказване на демократичните правила на правовата страна. Изтръгването на кабели, физически конфликти, навлизане в държавни институции е безапелационен знак, че в случай че не се даде съдбоносен институционален отпор, те ще отидат по-далеч ", добави Божанков.

Той съобщи, че групата на " Продължаваме Промяната " - " Демократична България " ще сезира способените органи за дейностите на " Възраждане ". 

По отношение на обвиняванията от страна на " Възраждане ", че болшинството служи на непознати посолства Божанков съобщи: 

" Крадецът вика “Дръжте крадеца ”. Лично съветската посланичка Елеонора Митрофанова уточни като собствен любимец ръководителят на партия “Възраждане ”. Това изяснява мъчителната им реакция, когато съветските ползи биват наранени. И не е казусът монументът на Съветската войска - паметник на непознат окупатор, три пъти по-висок от паметника на Апостола. Русия ни разгласи за зложелател и прместването на пропагандно оборудване в музей не може да бъде съображение български депутат да остави своите майки и татковци без пенсии, а родината си - без бюджет. Истинската им драма е енергийната самостоятелност на България, отнемането на привилегиите на Москва върху български пристанища, основни активи в стопанската система. Това е основанието за нервността ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР