Това заяви народният представител в 46-ото Народно събрание от БСП

...
Това заяви народният представител в 46-ото Народно събрание от БСП
Коментари Харесай

Крум Дончев: БСП ще отключи потенциала си на сплотеност и единство, на екипност и отборен дух

Това съобщи националният представител в 46-ото Народно заседание от " Българска социалистическа партия за България " Крум Дончев по БСТВ.

" За нас от Българска социалистическа партия имаше единствено един излаз и той бе опит за разговор, в който да се намерят общите тематики и цели. Народното събрание да не се трансформира в един противен спектакъл, а да бъде реализация на хрумвания, политики и най-важното - законопроекти ", уточни той.

Дончев бе безапелационен, че Българска социалистическа партия би подкрепила всяко едно предложение, което е обвързвано с нарастването на приходите на българските жители. Социалистът увери, че левицата ще продължи да се бори за нейното предложение за преизчисляване на пенсиите, тъй като то е разумно и заслужено.

" Много огромна част от законопроектите и борбите, които в действителност ние водихме и в парламентарна зала, и отвън нея, се преповтарят като тематики от нашите съперници, даже и в този момент, като ще загатна “Автомагистрали”, ББР, концесиите, желанието ни за промяна в правосъдната и изпълнителната власт, както и доста други. Това потвърждава, че Българска социалистическа партия е била изрично права за изказванията си ", разяснява Дончев.

" Това, което мен същински ме накара да се усещам добре и стимулиран в политиката, е позитивния принос, който аз и моите сътрудници от Българска социалистическа партия можем да дадем за обществото. Единствено единствено структурирана партия може да се оправи с този циничен модел на ръководство и задкулисие. Вярвам в интелектуалния и експертен капацитет на структурите ни и най-много в тяхната мъдрост и мощно предпочитание за смяна. Категорично ще разчитаме на обединените ни структури и тяхното мощно активизиране по места. Българска социалистическа партия би трябвало да отключи своя капацитет на единодушие и единение, на екипност и екипен дух ", сподели още Крум Дончев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР