Това заяви народният представител от “Продължаваме промяната - Демократична България

...
Това заяви народният представител от “Продължаваме промяната - Демократична България
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Съдебната реформа, която ДБ много отдавна предлага, предполага на всекиму своето

Това съобщи националният представител от “Продължаваме смяната - Демократична България ” Мартин Димитров и акцентира, че обединяването ще направи всичко допустимо измененията в Конституцията на България да ѝ обезпечат нов публичен контракт и пиедестал.

 

“Съдебната промяна, която “Демократична България ” доста от дълго време предлага, допуска на всекиму своето. Разговорът с всички парламентарни групи е единственият вероятен метод. Ние не можем да кажем на дадена група: “Пратете ни тези хора, тъй като единствено тях харесваме ”. Това, че Движение за права и свободи изпратиха Делян Пеевски в конституционната комисия не беше верен ход и по тази причина гласувахме “против ” и “въздържал се ”, посочи Димитров.

 

Депутатът съобщи още, че невижданото ръководство на служебното държавно управление на Румен Радев е изправило България пред голям риск задълбочаващата се политическа рецесия да се трансформира в институционална. Според Димитров единствената опция е таман основаването на постоянно държавно управление.

 

Той акцентира, че Народното събрание към този момент приема закони по закъснелия План за възобновяване и резистентност и взема решение част от бюджетните проблеми, удължавайки бюджета.

 

“Заедно с сътрудниците от “Продължаваме смяната ” подхващаме доста деликатен метод, с цел да бюджетният недостиг да бъде до 3% и тази, и идната година. Това е безспорната и сигурна гаранция на българските жители, че пенсионерите ще си получават пенсиите, ще има вложения, страната ще се развива добре и ще заплаща заплатите, които зависят от нея ”, заключи Димитров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР