Това заяви на брифинг на брифинг началникът на кабинета „Петков“

...
Това заяви на брифинг на брифинг началникът на кабинета „Петков“
Коментари Харесай

Бориславова: Плащат на криминално проявени да участват в протестите на МВР. Човек от списъка на премиера - част от организацията

Това съобщи на брифинг на брифинг началникът на кабинета „ Петков “ Лена Бориславова.

От думите й стана ясно, че министър-председателят ще организира срещи с представители на евентуално протестиращите групи.

Пожарникарите и служителите на реда желаят 20% растеж на заплатите. Те са недоволни от признатия на първо четене бюджет за 2022 година и оповестиха в понеделник, че възнамеряват митинги тази седмица. Първата демонстрация на неодобрение е планувана за през днешния ден във Варна. През уикенда пък ще има демонстрации в София. За неделя е плануван народен митинг пред Народното събрание. Освен неналичието на нарастване на заплатите, чиновниците са недоволни и от метода, по който се разискват структурните промени в Министерство на вътрешните работи.

Междувременно на съвещанието на Министерски съвет е решено още по отношение на дефицитите на армията 35 млн. лв. да бъдат отпуснати за радиокомуникационно съоръжение за танкове и военни машини. Инвестиционните разноски, залегнали в бюджета за възстановяване на подвижността на силите, са в размер на 60 млн. лева

По тематиката за АЕЦ „ Белене “ – има съдружно съглашение в което е залегнало развиването на нуклеарната ни енергетика. Предстои разбор кой план – „ Белене “ или „ Козлодуй “ е по-добър.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР