Това засилва съмненията на САЩ за възможна руска инвазия Русия

...
Това засилва съмненията на САЩ за възможна руска инвазия Русия
Коментари Харесай

Опасенията се подхранват: Русия доставя кръв и медицински материали край Украйна

Това ускорява подозренията на Съединени американски щати за допустима съветска инвазия
Русия е трансферирала кръвни банки към границата с Украйна, което ускорява опасенията на Съединени американски щати от допустима съветска инвазия, предава Ройтерс. Доставките на кръв и други медицински материали, нужни за лекуване на ранени, е основен знак за военната подготвеност на Москва, обявиха пред Ройтерс трима американски представители.

Според двама от тях това е станало в последните седмици.  

По думите на настоящи и някогашни публични представители на Съединени американски щати има съответни знаци, като да вземем за пример доставките на кръвни банки, които са от решаващо значение, с цел да се дефинира дали Москва в действителност е подготвена да нахлуе, в случай че съветският президент Владимир Путин вземе такова решение.

Пожелал анонимност американски източник твърди, че опасенията за навлизане се укрепват и от скупчването на над 100 000 съветски бойци по границата с Украйна, което може да е подготовка за навлизане, отбелязва Ройтерс.

Разкритието за доставките на кръв е значима детайлност, с цел да се откри степента на подготвеност. Засега съветското министерство на защитата не е дало отговор на документално питане на Ройтерс за коментар.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР