Това твърди академик, завеждащ отдела по физиология на човека в

...
Това твърди академик, завеждащ отдела по физиология на човека в
Коментари Харесай

Конфликтите възникват на третата седмица след изолацията

Това твърди учен, завеждащ отдела по физиология на индивида в екстремални условия към Руската академия на науките

При хора, които се намират дружно в изолираност повече от две седмици, могат да зародят спорове. Причината за възникването им би трябвало да бъде споделяна и да се търси решение за тях, счита учен Александър Суворов - завеждащ отдела по физиология на индивида в екстремални условия към Руската академия на науките.

Около две седмици може да прекарате дружно с който и да е и това да не провокира никакви спорове или проблеми, счита ученият и акцентира, че проблемите пораждат след този интервал.

Суворов е взел участие персонално в опити с използването на изолираност и е бил уредник на тестванията за продължителна изолираност „ Сфинкс " и „ Марс-500 ", както и на опитите SIRIUS, имитиращи полети, надлежно, до Марс и до Луната, предава БГНЕС.

В действителния живот хората нормално нямат опция да описват за проблемите си на персонален психолог, с какъвто разполагат участниците в научните опити по изолираност. Затова първият съвет, който ученият насочва, е човек да не натрупа неодобрение в себе си. Ако нещо не ви харесва, споделете го и разкажете за него.

Основното в такива случаи е човек да не се крие зад проблемите, а да се опита да откри решение за тях.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР