Това стана ясно от участието на ромската гласовита изпълнителка в

...
Това стана ясно от участието на ромската гласовита изпълнителка в
Коментари Харесай

Софка се похвали: Скъсах Гринго от секс

Това стана ясно от присъединяване на ромската гласовита изпълнителка в столична дискотека в понеделник вечерта. По време на едно от осъществяванията си Софито в детайли изясни по какъв начин обичаният й не е с нея, тъй като го е уморила от любовни осъществявания в леглото.

Спокойно... Гринго въпреки всичко е жив и здрав. Просто двамата с чалгарката се отдават на плевел полов маратон и мачото си остава у дома да почива, до момента в който Маринова заработва с микрофон в ръка. Откакто Тодор Давидов беше пуснат от пандиза, двамата си наваксват с интимните милувки и не пропущат опция да намачкат чаршафите. Самата Софка не се свени да споделя, че с приятеля си постоянно вършат секс. И загатва, че работят за бебе, защото синът й Лоренцо желае да има братче или сестриче.

След следващото си жежко осъществяване Гринго преценя, че няма да върви в дискотеката с обичаната си жена, а ще остане да си почива. Това е изненадващо, тъй като някогашният пандизчия зорко следи Софка, защото от началото на връзката им я ревнува. И не желае в нощните заведения да я закачат инцидентни мъже. Затова и броени дни откакто беше пуснат от зандана, стартира с обиколката си в Студентски град.

Сега даже и фенове на Софито останаха сюрпризирани, че е сама. Софка му отпусна края и направи запаметяващо се шоу. Доста поразголената й рокля даде благоприятни условия на жадните мъжки очи да видят новата й татуировка - името на Гринго, оградено с алена целувка. Преди седмици Маринова загатна, че е увековечила обичания си мъж върху тялото си, само че в този момент за пръв път обществено сподели рисунката, написа "България Днес ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР