Това стана ясно от думите на Даниел Митов, който даде

...
Това стана ясно от думите на Даниел Митов, който даде
Коментари Харесай

Даниел Митов за кабинета: Бил амалгама между приемственост, опит и обновление

Това стана ясно от думите на Даниел Митов, който даде първи коментар след приемането на проучвателния мандат за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев часове, откакто от болничното заведение министър председателят в оставка разгласи имената в предлагането на ГЕРБ за кабинет.

“Подкрепа ще търсим от парламентарните групи, които идеологически стоят най-близо до нас - " Демократична България " преди всичко. Ще ги поканим публично и ще желаеме и от тях формален отговор. Надявам се, че в българския политически живот и парламент може да се възвърне естественото държавническо говорене и сериозният метод към нещата. Кампанията отмина и сме в интервал, в който би трябвало да се работи. Държавата има потребност от постоянен кабинет и то бързо”, отсече Митов и съобщи - към този миг в неофициални диалози с обединенията не е влизано.

Митов даде обещание - ненужно бавене на процедурата няма да има. Всички благоприятни условия са отворени.

" Любен Дилов - наследник е политически деен човек, прочут и доста ясно е за какво е част от нашата група. Не виждам нищо извънредно ", съобщи Митов в отговор на журналистически въпрос по отношение на предлагането той да оглави Министерството на туризма. Кандидатурата е изненадваща, поради обстоятелството, че Дилов няма опит в сферата, а името му по никакъв метод не е свързвано със бранш туризъм до този миг.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР