Това стана само няколко седмици след подобен инцидент със заличаване

...
Това стана само няколко седмици след подобен инцидент със заличаване
Коментари Харесай

Скандал с липсващ кръст в реклама на ”Лидл” и в Италия

Това стана единствено няколко седмици след сходен случай със изтриване на кръстове от опаковките на артикули от "гръцката седмица " в магазините на компанията.

Сега се твърди, че немската верига супермаркети е премахнала религиозния знак от фотография на историческа черква в Долчеакуа в района Лигурия, окачена на магазин в близкия град Кампоросо. След като кметът на Долчеакуа се оплака поради изчезналия кръст, от "Лидл " обаче обявиха, че са взели фрагмента от снимкова база данни , заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

"Не сме забелязали, че кръстът го няма на фотографията, която купихме. Това не е целенасочена маркетинг тактика, а просто резултат от нехайство, за което се извиняваме на жителите на Долчеакуа ", се споделя в изказването.

Изображението бе отстранено от супермаркета.

"Лидл " към този момент стана обект на гневни рецензии в няколко европейски страни поради изтриването на кръстове от фотография на гръцкия остров Санторини. Тогава компанията се оправда, че това било част от политиката й на политическа уместност и религиозна индиферентност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР