Това шокира зрителите, тъй като само преди седмица Мария официално

...
Това шокира зрителите, тъй като само преди седмица Мария официално
Коментари Харесай

Мария отлага развода

Това шокира феновете, защото единствено преди седмица Мария публично оповести, че еподала молба за бракоразвод. И въпреки връзките им да изглеждаха завършили вечно, оказа се, че това напълно не е по този начин. От екипа на „ Капките “ издадоха за „ Филтър “, че Мария и Миро са неразделни.

Бизнесменът е неразделно до певицата както на подготовките, по този начин и на лайфовете. По всичко проличава, че разводът май се отсрочва. Всъщност фамилният живот на Мария и Миро си е чиста латино сапунка. Двамата се събират и разделят към този момент няколко пъти. Медиите тръбят, че предприемачът даже си е разрешавал да протяга ръка на брачната половинка си, а бурните им връзки не са загадка за техните близки. Явно любовта им е по-силна от свадите и двойката в този момент си е дала нов късмет да продължи напред. Дали обаче това не е следващо затише пред стихия?
Реклама
Мария и Миро подписаха брак в края на 2021г., като за певицата той е трети подред. Бизнесменът пък има две деца от предходната си жена. И защото сериалът сигурно ще продължи, в този момент всички са в очакване да схванат какъв брой ще трае следващото помиряване сред двамата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР