Това се посочва в изявление Пакистанската служба по телекомуникацииПакистан блокира

...
Това се посочва в изявление Пакистанската служба по телекомуникацииПакистан блокира
Коментари Харесай

Пакистан забрани TikTok заради незаконно съдържание

Това се показва в изказване Пакистанската работа по телекомуникации
Пакистан блокира китайското приложение за обществено другарство TikTok с аргумента, че компанията не е спазила напълно инструкциите да създаде ефикасен механизъм за надзор на противозаконното наличие, оповестяват Асошиейтед прес и Българска телеграфна агенция.

В изказване Пакистанската работа по телекомуникации (ПСТ) се показва, че е подхванала стъпката откакто е получила недоволства за " аморално и непристойно " наличие на платформата за шерване на видеоклипове.
От Службата декларират още, че предвид на недоволствата и естеството на наличието, което се разгласява поредно в TikTok, на компанията е било отправено последно предизвестие и е обещано доста време за отговор и осъществяване на инструкциите и насоките. Само че TikTok " не съумя да съблюдава напълно инструкциите на ПСТ ", след което управляващите взеха решение да го забранят в Пакистан.

Малко след възбраната приложението стартира да демонстрира празен екран без зареждане на текст или изображения.
Пакистан има близки връзки с Китай, отбелязва АП. Телекомуникационната работа оставя опция за връщане на TikTok, заявявайки, че " е отворена към ангажимент " и ще преразгледа решението си, в случай че приложението създаде механизъм за по-премерено наличие.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР