Това съобщава регионалният ежедневник Der Kölner Stadt-Anzeiger , цитиран от

...
Това съобщава регионалният ежедневник Der Kölner Stadt-Anzeiger , цитиран от
Коментари Харесай

В Момента Се Случва Най-Страшното! Река Дунав Изби! Тревога! Ударната Вълна Помита Тези Градове! Още Тази Нощ Населените Спешно Ще Бъде

Това оповестява районният всекидневник Der Kölner Stadt-Anzeiger, представен от " Фокус ".

Силните валежи, които донесе бурята „ Бурглинд “, провокираха наводнения в редица региони в южната и западната част на страната, където реките излязоха от коритата си.

Това наложи издаването на възбрана за мореплаване по редица реки – решение на управляващите, което докара след себе си до съществени вреди за бизнеса.

Съгласно публикуваната информация, 180-километровия сектор на река Рейн сред Дуисбург и Кобленц е затворен за придвижването на кораби, множеството от които останаха на котва в пристанищата.

В ранните часове на деня равнището на река Рейн при Кьолн надмина сериозния маркер от 8.30 метра, което на практика прави невероятно прекосяването на плавателни съдове под мостовете над реката.

В град Майнц равнището на Рейн доближи 6,3 метра - много над междинното за тази част на реката ниво от 3 метра, обявиха управляващите. Очаква се тази вечер водите да се повишат до 6,4 метра.

Критична остава обстановката и по поречията на реките Мозел, Саар и на Дунав в сектора й в Бавария.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР