Това съобщава Bloomberg, позовавайки се на източници.Според събеседниците на агенцията,

...
Това съобщава Bloomberg, позовавайки се на източници.Според събеседниците на агенцията,
Коментари Харесай

Катар предлага на Европейския съюз твърде строги условия за газа

Това оповестява Bloomberg, базирайки се на източници.

Според събеседниците на организацията, в съюза считат, че сходни условия опонират на проектите на страните от Европейски Съюз за понижаване на количеството нездравословни излъчвания. Преговорите по изискванията на договорите стопираха още през март, оповестява организацията.

Европейските страни, водени от Германия, се съпротивляват на натиска от Катар поради опасенията, че суровият темперамент на тези контракти ще ги принуди да продължат да внасят гориво даже откакто районът стартира да ползва проекти за понижаване на излъчванията. Ако Катар не отстъпи, това ще заплаши способността на Европа да диверсифицира доставките на съветски газ, а близкоизточната страна ще може да подписа повече покупко-продажби в други райони, да вземем за пример в Азия.

В допълнение към Катар и Съединени американски щати, има и други експортьори на полутечен природен газ, които имат намерение доста да усилят доставките през идващото десетилетие. Но в това време се чака търсенето на полутечен газ в Европа да нарасне внезапно през идващите години, до момента в който...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР