Това са зодиите, които идват и разбиват живота ти. Не

...
Това са зодиите, които идват и разбиват живота ти. Не
Коментари Харесай

3-те зодии, за които любовта не значи нищо

Това са зодиите, които идват и разрушават живота ти. Не търсят обич, а единствено развлечение.

Близнаци
Близнаците обичат повече себе си, в сравнение с индивида до тях. Предпочитат да изживеят един живот, изпълнен с завършения, инцидентни връзки и доста тръпка, пред това да се оженят и да кротуват вкъщи. Близнаците не те заблуждават, че желаят семейство, споделят го още в самото начало, само че всичките им сътрудници живеят с вярата, че могат да ги трансформират. Това обаче не се случва и Близнаците за следващ път потвърждават, че любовта не значи нищо за тях.

Скорпион
Представителите на тази зодия са доста влюбчиви... доста за малко. Те не стигат до задълбочени усеща, не си го разрешават, тъй като знаят, че рано или късно ще им омръзне. Опитват се да излъжат колегата си с това, че мечтаят за дом и семейство, единствено и единствено да не ги обсипват с досадни въпроси и подозрения. Те обичат да играят двойна игра и да се срещат с други хора зад тила на колегата си. Обичат тръпката от това да не бъдат хванати и обичат да са мечтани от повече от един човек. Такава им е природата.

Козирог
Козирозите наподобяват най-сериозни от всички изброени зодии, само че в действителност нараняват най-дълбоко. Игарят своята игра по този начин, че всички да се вържат на думите им, че в действителност желаят успокоение и дълга, щастлива връзка. Всъщност част от тяхната тръпка е да докарват разнообразни хора в живота си до стадий, в който ги желаят толкоз мощно, че биха прекарали живота си с тях. Стигне ли се до този миг, Козирозите стягат багажа и в никакъв случай повече не се връщат. Мисълта за това ги плаши и избират да стартират изначало с някой различен човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР