Това са зодиите, които е много вероятно да кажат Да!

...
Това са зодиите, които е много вероятно да кажат Да!
Коментари Харесай

Тези две зодии ще направят приказен годеж през ноември

Това са зодиите, които е доста евентуално да кажат " Да "! И то напълно скоро. Ето кои са те и какво ги чака в любовта през месец ноември.

Близнаци

Толкова сте влюбени, че не можете да порумете по какъв начин всичко това се случва навръх вас. Винаги сте считали, че любовта е недостижима за вас и постоянно ще би трябвало да се борите за нея. Понякога обаче получаваме дарове от ориста, които да ни припомнят какъв брой доста заслужаваме в действителност, и че от време на време доста се подценяваме. Месец ноември ще бъде извънредно прочувствен за вас. Винаги ще го помните. Любимият ви човек ще ви потвърди какъв брой ви обича и по какъв начин постоянно е считал, че точно за вас ще се ожени. Предложението за брак ще пристигна в извънредно сантиментален миг и в никакъв случай не бихте си показали по какъв начин бихте отказали. Ще се чуе едно шумно " ДА! ", а по-късно сълзи от благополучие ще полеят щастливия мотив.

Дева

Не сте и предполагали, че една обич може да се развие толкоз бързо. Понякога животът е непредвидим и ни демонстрира какъв брой доста изненади крие в себе си. И ние сме единствено част от всичко хубаво, което има да се случи. И при вас се чакат хубави събития в средата на месец ноември. Най-накрая ще чуете заветният въпрос, който сте чакали през целия си живот. Романтичното предложение за брак може да се случи и на пътешестване, а това ще е още по-незабравимо. Ще усетите какъв брой сте подготвени за това, в секундата, в която видите пръстена. И няма да имате никакви съмнения - ще знаете, че това е индивидът, с който желаете да прекарате остатъка от живота си.

Източник: actualno.com
тагове годеж зодии ноември
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР