Това са изроди. Това са изроди. Биха хората пред момчето

...
Това са изроди. Това са изроди. Биха хората пред момчето
Коментари Харесай

Вера Иванова: Това са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания

Това са изроди. Това са изроди. Биха хората пред момчето с увреждания!!
Това съобщи пред Фрог Нюз Вера Иванова, която е една от майките от „ Системата ни убива “ която беше от последните изведени от постройката на някогашния партиен дом, в този момент Народно заседание.

Те не се посвениха да упражнят принуждение пред Христо, който не устоя на гледките и съвсем припадна. Уплашихме се и поискахме да извикаме спешна помощ. Оказа се че са ни заглушили телефоните, което е другият огромен парадокс. „ Това което се случи беше нечовешко “, посочи още дамата, която години наред води борба за заслужен живот на децата с увреждания и техните родители.

Преди минути Христо беше върнат от спешна помощ дружно с майка си пред Народното събрание. Майката помоли хората да правят отстъпка с цел да му дадат опция, да диша.

Мая Манолова изясни, че момчето е извънредно будно и схваща всичко, което се случва към него.

Майките със сълзи на очите обясниха, че Христо изцяло схваща, че страната се отнася към него като към отпадък. Лекарят, който го е прегледал е установил, че момчето е мощно уплашен от насилието, което е бил заставен да види с очите си.

.

Хората, които се събраха пред служебния вход на Народното събрание са извънредно гневни. Те са безапелационни, че случилото се дне няма да бъде простено и че никой не е очаквал да стане очевидец на сходна свирепост от страна на ръководещите

Не дребна част от служителите на реда посрещнаха с подигравка насилственото изкарване на протестиращите от постройката. Някои даже намерено се смеех.

Хората остават на място с цел да продължат 70-тия ден митингите против премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Майките седнаха на тротоара, с цел да поемат и те глъдка въздух, след всичко което им се случи през днешния ден, само че и твърдо решени да продължат да се борят.

.

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР