Това разкри в интервю за bTV бизнесменът Тони Златков. 25-годишният

...
Това разкри в интервю за bTV бизнесменът Тони Златков. 25-годишният
Коментари Харесай

Борисов поканил Тони Златков в дома си след отвличането

Това разкри в изявление за bTV предприемачът Тони Златков.

25-годишният му наследник Адриан бе похитен на 30 август, а в неделя вечерта бе освободен от похитителите и оставен на пътя София-Самоков жив и здрав. По-късно бащата призна, че е водил една седмица договаряния и е платил откуп. Тони Златков обаче отхвърли да каже каква сума е платил за живота на сина си.

"Благодаря на служителите на реда и на Бойко Борисов, който ме предложения в дома си късно вечерта в деня на отвличането. Видях доста сериозен екип от висши служители на реда там. Борисов бащински изрази състрадание за цялата обстановка и ме увери, че ще създадат всичко допустимо да заловят похитителите ", описа Златков.

Той благодари на служителите на реда, които работят по случая и съобщи, че е сигурен, че закононарушението ще бъде разкрито. Бизнесменът добави, че родните криминалисти са се издигнали в очите му, макар публичната настройка, че служителите на реда нищо не работят.

По думите на Златков, похитителите на сина му са се държали правилно и възпитано. Те не са отправяли закани за сигурността и живота на Адриан.

По разнообразни елементи от отвличането на сина му, Златков отхвърли коментар. На въпрос дали Адриан е контактувал с похитителите си, татко му отговори, че не знае и че се пробват да не го връщат към тематиката в този миг.

Тони Златков показа, че през април т.г. е имало палеж в автокъщата му, само че не позволява някой да е отвлякъл сина му поради нарушени бизнес ползи. Не счита и че някой от приятелите на Адриан е в положение да направи това.

Златков е събирал парите за откупа 4 дни. Хвърлил парите в сак от мост.

„ Възстановяваме се последователно след големия потрес. Всичко е добре, защото завърши. И Адриан последователно се възвръща “, сподели още бащата на похитения млад мъж. Засега фамилията не вижда потребност Адриан да получава специфични грижи или да беседва с психолози, само че „ бъдещето ще покаже “.

"Когато се прибра, той „ беше доста объркан и ужасно уплашен. То е естествено – няма човек, който да понесе такова нещо умерено. Адриан е добър, естествен младеж, който е тръгнал по своя път за развиване в кариерата. Той е извънредно мощен и балансиран, само че в никакъв случай не е изпадал в каквато и да е сериозна или стресова обстановка, тъй че не знаехме по какъв начин ще реагира и ще понесе всичко това “, добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР