Това предупреди днес турският президент Реджеп Тайип Ердоган и добави,

...
Това предупреди днес турският президент Реджеп Тайип Ердоган и добави,
Коментари Харесай

Ердоган прокле убийците в Дума: Ще си платят, които и да са

Това предизвести през днешния ден турският президент Реджеп Тайип Ердоган и добави, че ще продължи да разисква със международните водачи протичащото се в сирийския град Дума.

Продължаваме да работим и преговаряме по този въпрос. Вчера разговарях с господин Путин, контактите по този въпрос ще продължат през днешния ден и на следващия ден, уточни Ердоган.

Вчера президентите на Русия и Турция Владимир Путин и Реджеп Тайип Ердоган разискаха по телефона обстановката в Сирия. По време на диалозите Ердоган е изразил безпокойствие поради офанзивите в Дума и Източна Гута и е изтъкнал нуждата от осъществяването на взаимни действия, ориентирани към попречване на загубите измежду мирното население, както и за доставянето на филантропични помощи в района.

Тръмп заплашва с неотложен боен удар в Сирия >>

"Нашите военни експерти отидоха на място. Те не откриха нито една диря от хлор или от каквато и да е химическа субстанция, употребена против цивилни ", сподели през вчерашния ден външният министър на Русия Сергей Лавров. Той дефинира като подправени и като провокация изказванията, че сирийското държавно управление е направило газова офанзива.

Лавров добави, че Русия неведнъж е предупреждавала, че се готви такава провокация за обвинение на Дамаск в потребление на химическо оръжие.

Министърът се разгласи за почтено следствие на известията за хипотетичната химическа офанзива в Дума.

КРЪСТОСАН ОГЪН: Имало ли е химическа офанзива в Дума ?
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР