Toва правителство ще се опита да изкара до местните избори.

...
Toва правителство ще се опита да изкара до местните избори.
Коментари Харесай

Доц. Петър Чолаков: Бъдещото управляващо мнозинство ще отстрани главния прокурор идната седмица

" Toва държавно управление ще се опита да изкара до локалните избори. Бъдещото ръководещо болшинство ще в профил основния прокурор тази седмица, която идва. Висш съдебен съвет няма да го забави това гласоподаване. “ Това предвижда доцент Петър Чолаков от Института по философия и социология в Българска академия на науките.

Ето какво още сподели той за феновете на Euronews Bulgaria: Възможно е да се направи запис и със специални-разузнавателни средства, само че аз намирам цепнатина в това, което споделя ген. Атанасов, тъй като излиза, че президентът е инспирирал всичко това, тъй като службите са под негова власт, какъв е обаче плюсът за президента от това? В записа се споделя, че изборите, когато завоюваха Политическа партия, са имали този резултат от ала-бала с президента. Той няма полза от това да се популяризира този запис, той не е добре показан от записа. Никой не излиза воин от него. Вие представяте ли си каква огромна реклама за Путин и Кремъл е натовски военачалник и президент на една страна да е техен сътрудник? Това е най-голямата реклама за тях. Така че би трябвало човек да внимава като приказва, да не каже някоя огромна нелепост.

Гневен беше президентът, тъй като той не е показан добре на записа. Там става въпрос, че непознати посланици утвърждават организациите. А президентът докара тези хора в изпълнителната власт. Но не трябваше да реагира по този начин остро, тъй като това даде опция на тези обединения да вземат самодейността. Те в този момент имат опция да изместят дискурса от тяхната виновност към президента, да се обединят против общия зложелател.

Темата за измяната ще бъде дискутирана още дълго време. Президентът Радев се пробва да удовлетвори недоволството от това доближаване на ПП-ДБ и ГЕРБ. До преди отричаха тези неща за обединението, а в този момент не е по този начин. Да си го кажем непосредствено това си е коалиция. Предстои да забележим какъв брой гласоподаватели на партиите на смяната ще отблъсне това.

В политиката доста по-важно е по какъв начин наподобяват нещата от това, което се споделя. Присъствието на Пеевски на договарянията за Конституционни промени чисто медийно е отрицателен, само че, в случай че се постанова, те би трябвало да приказват с дявола, в случай че желаят да прокарат тези промени. Друг е въпросът какъв брой ПП-ДБ могат да разчитат за тях на тези, които преди година упрекваха за всички грехове. Преди година те споделиха, че са свалени от власт от Митрофанова - Пеевски, Трифонов и Борисов. Сега с Борисов ще ръководят дружно. Този безпорядък може да докара до повече отвратени от политиката в България, само че може да докара и до хора, които да се активизират и да изразят отрицателното си мнение.

Да има държавно управление с втория мандат беше най-рационалното решение. Най-големият капитал на ПП-ДБ беше, че те са разнообразни, че в никакъв случай не биха създали нищо с ГЕРБ, в този момент към този момент не е по този начин. Въпросът е коства ли си? Те в този момент ще оправдаят това, че ще избавят страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР