Това правителство наистина е вредно и сега дори няма мнозинство.

...
Това правителство наистина е вредно и сега дори няма мнозинство.
Коментари Харесай

Александър Ненков: Това правителство беше създадено на базата на отрицанието, никога не е имало програма или визия

Това държавно управление в действителност е нездравословно и в този момент даже няма болшинство. Те се скараха за пари и власт. Това сподели на влизане в Народното събрание преди изключителното съвещание за вота на съмнение против кабинета депутатът от ГЕРБ-СДС Александър Ненков.

" Нека да не си мислим, че се скарали поради някакви полезности, тъй като това държавно управление просто беше основано въз основата на отрицанието. То в никакъв случай не е имало стратегия или визия. Миналата седмица дори имаше обиди към нас. Едва ли не, че сме били съветски подлоги, а в същото време те ръководят в коалиция с Българска социалистическа партия и с Корнелия Нинова. Аз в действителност не разбирам по какъв начин това държавно управление в действителност има очи да твърди, че работи за страната ", добави депутатът от ГЕРБ-СДС.

Ненков акцентира, че персонално на него му се желае да " падне държавното управление, с цел да може да си изпие горчивата чаша до дъно ".

Преди дни пък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че не желае избор на съмнение, тъй като откакто е импортиран, са се появили грозни подиуми в Народното събрание, като пазаруване на депутати.

" Не инцидентно нашата визия беше, че за ГЕРБ би било по-добре да изчака още време, тъй като ни чакат тежки месеци и евентуално зимата ще е доста сложна. Може би за ГЕРБ беше по-добрият вид да чака в профил държавното управление да падне от единствено себе си. ГЕРБ са били длъжни да внесат вота на съмнение “, кза още Ненков.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР