Това посочва в позиция, изпратена до БТА, директорът на Националната

...
Това посочва в позиция, изпратена до БТА, директорът на Националната
Коментари Харесай

Борислав Сарафов: При първоначалното ми изказване, бях подведен от думите на Иван Гешев за семейството му

Това показва в позиция, изпратена до Българска телеграфна агенция, шефът на Националната следствена работа и заместник-главен прокурор Борислав Сарафов.

 

Сарафов декларира, че съжалява, в случай че е внесъл комплициране, че фамилията на основният прокурор е пътувало с него. Като прецизира, че тази информация не е била изнесена първо от него. " Впрочем, в случай че наблюдавате медийното отразяване на случая, ще обърнете внимание, че на идващия ден – 2 май, пред постройката на Министерския съвет давам отговор правилно на въпроса: „ Кой е бил в автомобила с основния прокурор “, добавя шефът на следствието.

 

По-рано през днешния ден вицепремиерът и вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи, че фамилията на Иван Гешев не е пътувало с него, когато се е случил случаят.

 

" Държа да подчертая, че няма да изляза на калния политически терен - аз съм стеснен експерт и не искам да бъда разменна монета в политическите „ смешки и закачки “, безапелационен бе шефът на Националното разследване.

 

Уверявам българската общност, че както аз, по този начин и моите сътрудници, ще продължим да изпълняваме своите служебни отговорности обективно, професионално и независимо – само съгласно обстоятелствата и закона, приключва позицията си Сарафов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР