Това пише в свой анализ за Владимир Пастухов – политолог,

...
Това пише в свой анализ за Владимир Пастухов – политолог,
Коментари Харесай

Капанът за мишки щракна: Три изхода за Русия от войната с Украйна

Това написа в собствен разбор за Владимир Пастухов – политолог, правист и журналист.

Цялото пресмятане се основаваше точно на обстоятелството, че няма да има същинска война. Те желаеха да изплашат натовския таралеж с гола войска, по принцип не подготвена за дълга война. Но всичко се оказа друго – европейците, които от 20 години се преструваха на „ мъртва котк “а, внезапно демонстрираха зъбите си и пуснаха ноктите си.

Сега всеки спомагателен месец от войната работи против Русия, защото броят на оръжията, доставени на Украйна, нараства експоненциално, увеличавайки боеспособността на украинската войска, до момента в който съветските запаси единствено понижават.

Капанът за мишки се затвори, Русия влезе във война, която нито на практика, нито теоретично е допустимо да се завоюва. Истерията в Кремъл и следените от него медии не могат да трансформират всъщност нищо. Историята не прости такива неточности. Тя ги притиска в ъгъла. Русия на Путин има три изхода.

1. Да стартира нуклеарна война и да се самоубие, отнемайки със себе си живота на по-голямата част от човечеството.

2. Да продължи стандартната война до безсилие, явно проваляне и протест в тила.

3. Да спре войната с много бърз, само че неприличен и подозрителен мир, който пропагандата ще се опита да показа като победа и реализиране на всички цели на специфичната интервенция.

В последния случай, който наподобява най-вероятният, мъката ще продължи известно време – от няколко месеца до няколко години (да речем до три). След това режимът на Путин ще завърши. Елитите няма да простят страха на съветския деспот и ще отмъстят за всичко, което са изпитали.

Във всеки случай Русия навлиза в зона на турбуленция, от която не може да излезе цяла. Затегнете защитните колани…
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР