Това пък каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов

...
Това пък каза вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов
Коментари Харесай

Мощен Трус При Патриотите! Волен Сидеров Каза Край!

Това пък сподели вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред публицисти по отношение на извършеното съвещание на Коалиционния съвет на " Обединени патриоти ".

Към днешна дата ръководител на ПГ на ПФ е Волен Сидеров. След връщането на Валери Симеонов от НФСБ в Народното събрание връзките в ПГ се обтегнаха, макар че някогашният вицепремиер заявява, че няма упоритости за лидерски пост.

Разумният вид е партиите от коалиция " Обединени патриоти " да се явим дружно на евроизборите, счита Красимир Каракачанов.

" Всичко останало почтено казано не го разбирам. В края на краищата - три партии. Всеки има някакво друго мнение ", изясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Попитан има ли граничен период за решение на дребната коалиция, Каракачанов съобщи, че срокът е избран от ЦИК. " Ако няма да стигнем до съглашение, ние ще се записваме за присъединяване в евроизборите ", добави Каракачанов. По думите му хората, които са подкрепили на изборите " Обединени патриоти " желаят да има разговор сред трите партии.

В " Обединени патриоти " няма искреност, почтеност и честност и това разяжда вътрешните връзки - това призна водачът на НФСБ Валери Симеонов по-рано през днешния ден пред телевизия Европа.

Бившият вицепремиер уточни, че по никакъв метод няма да разреши някой да слага ултиматуми какво да се прави.

" При коалиция от три самостоятелни партии всяка би трябвало да зачита мнението на другите и може да си разреши да си прави оферти, само че никога не би трябвало да ги слага под условия. Мисля, че резултатът от този Коалиционен съвет е съдбоносен, тъй като към този момент виждам по билбордове в София облика на Ангел Джамбазки, което ясно приказва, че приказките на Каракачанов, че най-хубавият вид е да се явяват трите партии дружно в действителност са мимикрия, зад която се крие вероятно независимо явяване на Вътрешна македонска революционна организация. Няма искреност, почтеност и честност в нашите връзки. Това разяжда към този момент вътрешните връзки, доверието и така нататък ", разяснява още Симеонов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР