Това освен, че сигурно ще е парламентът с най-кратък работен

...
Това освен, че сигурно ще е парламентът с най-кратък работен
Коментари Харесай

Каква е фаталната грешка на Слави според Любен Дилов-син?

 " Това с изключение на, че несъмнено ще е Народното събрание с най-кратък работен интервал, то той ще е запомнен и с това, че е единственият парламент, в който депутатите не са се снимали и нямат обща фотография ". Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът Любен Дилов-син. 

" Само ГЕРБ се държа прогнозируемо. Единствените, които предложиха модел на ръководство, бяха те. Този им опит се провали, само че даже не се стигна по-късно даже до опит. Хората, изпратени в Народното събрание, се провалиха ", добави депутатът. 

" Не желая да давам ум на политическите си съперници, само че всяко тяхно изявление, налива мощ в ГЕРБ ", счита Любен Дилов по отношение на мощните думи против партията от водача на " ИТН " Слави Трифонов ", добави той. 

" Не се сподели защо е това цялото заклеймяване и изчегъртване. Ето, махнаха ГЕРБ от властта и не направиха кабинет. Сега по тази причина отиваме на нови избори. Те даже не могат да седнат на масата и да конкретизират задания, които са оттатък премахването на една политическа мощ от ръководството и да приказват за общи цели и богатство да народа ", сподели Любен Дилов-син. 

" След всяко изявление на Илчовски, всеки излиза и споделя, че той лъже. Да не стане, че вместо да ни избоде очите, да ни изпише веждите. Българите видяха доста ясно в този момент по какъв начин наподобява политическият, само че и икономическият хайлайф и не беше добра панорама ", добави той.

" Този парламент в последните 10 дни се занимава единствено с предизборна акция. Нито една Комисия няма да продължи да съществува и от нито едно от заключенията й няма да последва нещо ", добави политикът.

" Очаквах дори по-голям резултат на Слави, тъй като това беше най-хубавият вероятен протестен и углавен избор. Те бяха стъпили на здрава основа - референдумът, за който и аз даже гласувах " За ". Те имаха всички благоприятни условия да повторят феномена на Национална движение „Симеон Втори" и Царя. Те направиха неприятна акция, в действителност никаква такава. Не споделиха нищо, с цел да не сбъркат ", счита Любен Дилов-син. 

" Хората желаеха да ги видят физически, да поговорят с жителите в листите на " ИТН ". 

" Както споделя шопът, връщайки се от панаир в Елин Пелин, на който го изнасилили и били, въпреки това човек се учи ", шеговито сподели депутатът, а водещият Жоро Любенов прихна в смях. 

Според него всички протестни обединения, с изключение на Слави, ще изгубят от процентите си, а ГЕРБ ще увеличи доверието си. 

По думите му политиката се храни от огромни разломи. 

" ИТН " тегли два яки ритника на кошера. Всяка една система се развива посредством рецесии, които се преодоляват. България сега е пред рецесия, която като преодолеем, ще се усъвършенстваме ", сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР