Това обясниха пред Reuters трима американски служители, близки до разузнаването.

...
Това обясниха пред Reuters трима американски служители, близки до разузнаването.
Коментари Харесай

До 60% са неуспешно изстреляните руски ракети срещу Украйна

Това обясниха пред Reuters трима американски чиновници, близки до разузнаването. Констатацията може да изясни за какво Русия не съумя да реализира избраните си съществени цели един месец след нахлуването в Украйна, до момента в който украинските военновъздушни сили макар явно по-малкия си мащаб съумяха да обезвреждат доста от съветските ракетни удари.

Преценката идва в поддръжка на вчерашното изявление на украинския президент Володимир Зеленски, който в обръщението си към срещата на върха на НАТО съобщи: „ И повече не ми казвайте, че украинската армия не дава отговор на стандартите на НАТО “.

Поради чувствителността на информацията, американските експерти не предоставиха доказателства в поддръжка на оценката си за качествата на съветското въоръжение. Reuters не съумя да ревизира без значение цифрите, защото Кремъл и съветското министерство на защитата не дадоха отговор на настояването за коментар.

Служители на защитата на Съединени американски щати споделиха пред кореспонденти тази седмица, че по тяхна оценка от началото на войната Русия е изстреляла към Украйна повече от 1100 ракети от...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР