Това обаче ще реши Софийският апелативен съд, тъй като непосредствено

...
Това обаче ще реши Софийският апелативен съд, тъй като непосредствено
Коментари Харесай

Ъндърграундът Трепери! Пуснаха На Свобода Един От Най-Страховитите Наркобосове В България! Освободиха Самия

Това обаче ще реши Софийският апелативен съд, защото директно след извършеното правосъдното съвещание, Софийската градска прокуратура подаде митинг против определението на градските магистрати, защото смята, че то е погрешно и незаконосъобразно, оповестиха от държавното обвиняване.

58-годишният Васил Маникатов изтърпява поотделно две санкции за публикувания на опиати, като за първото му е наложено наказване „ отнемане от независимост “ в размер на 8 години, а второто му наказване в размер на 15 години „ отнемане от независимост “ е образувано посредством групиране на санкции по няколко обособени присъди.

Към сегашния миг Маникатов е изтърпял общо от двете санкции 16 година и 5 месеца.

Софийска градска прокуратура не споделя мнението на Софийски градски съд, че по отношение на Маникатов са осъществени задачите на наказването и е реализирано превъзпитателно влияние. Не са налице доказателства за неговото коригиране и с оглед публичната заплаха като деятел и тежестта на осъществените от него закононарушения е належащо да изтърпи я целокупност наложените му санкции.

През 2012 година Васил Маникатов, който излежаваше 10-годишна присъда за търговия с дрога, отново бе освободен предварително от пандиза. Присъдата му бе съкратена с съвсем три години поради положително държание и работа по строителните обекти. По принцип наказването на пандизчиите се понижава, когато работят.

Маникатов излежа част от присъдата си в пандиза Бобов дол, а по-късно бе изместен в София, в пандиза с лек режим Казичене. Именно, до момента в който работел на строителен обект, той беше похитен от бандата на " Наглите " и държан в плен 11 дни. След заплащане на откуп, за който се твърди, че е бил 300 000 лв., той беше освободен. Самият Маникатов описа за отвличането на делото против " Наглите ", където бе доведен от пандиза.

Малко след излизането си на независимост обаче, наркобосът беше арестуван още веднъж поради европейска заповед за арест от Гърция по обвиняване в трафик на дрога от 1996 година
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР