Това не е Йоан. Така Сребрина Гаджева майката на обвинения

...
Това не е Йоан. Така Сребрина Гаджева майката на обвинения
Коментари Харесай

Защитата на Йоан Матев поставя под съмнение доказателства

Това не е Йоан. Така Сребрина Гаджева майката на обвинявания в убийството на 15-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина преди две години разяснява записа от охранителните камери.
В никакъв случай съучениците на Йоан не споделят, че това е той – най-малко по материалите от делото , сподели Сребрина Гаджева. Тя посочи, че Йоан е ходил да играе тенис на кортовете в Борисовата градина. Имаха тогава интернационален шампионат и ходеха да упражняват двуразово, сподели Гаджева.
Не е несъмнено, че Йоан и брат му Марсел са упражнявали в състезателен клуб " Левски " в този ден (02.06.2015). Прокуратурата ни отхвърли разпит на един от треньорите в клуба, описа юристът на Йоан – Стоянка Маркова. Тя уточни пред Нова телевизия, че имало показания на едно момиче, което твърдяло, че Матев се събличал в съблекалнята, само че имало данни, че Йоан въобще не бил на учебно заведение този ден.
На въпрос по отношение на информацията, че е засечен телефонът на Йоан Матев до стадион " Васил Левски ", Маркова отговори, че телефонът не е бил на Йоан, само че по-късно посочи, че установяването на телефона не станало според плануваните правила по закон . Йоан ползваше мобилен телефон, само че постоянно го забравяше в колата, у дома – не е от тези деца, които са непрекъснато в обществените мрежи, добави майката на Матев.
Адвокат Маркова повтори, че на мястото на престъплението е открита кръв на мястото на престъплението, която е на две девойки. Искаме да има ДНК експертиза, най-малкото е редно да се откри кои са тези лица. Няма и никакви следи от ДНК на Йоан на мястото на престъплението, настоя Маркова. И повтори и версията, че имало закани против Георги Игнатов поради " любовен триъгълник " , като упрекна " прокурор Янчев ", че не е давал нужните насоки на следствието и то е ненапълно.
Относно открития нож – открит по показания на брата на Йоан, Марсел, майката на двамата отвърна, че показанията на Марсел не били взети по правилен метод . Всичко ще стане ясно в правосъдна фаза – по какъв начин е разпитван Марсел, добави Гаджев. Абсолютно не е правилно, че Йоан си е трансформирал външния тип – той тренира от 5-годишен, това, че човек пораства, не считам, че е закононарушение, акцентира майката на Матев. Тя сподели, че синът ѝ не бил приказвал за съдбовния 2 юни, 2015 година.
В името на паметта на Георги Игнатов би трябвало да помогнем да се открие същинският причинител на убийството му, това не е Йоан, същинският причинител се прикрива, приключи юрист Маркова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР