Това не е турски сериал, това вече е абсолютен цирк,

...
Това не е турски сериал, това вече е абсолютен цирк,
Коментари Харесай

ТУРСКИ СЕРИАЛ: Мария Игнатова в развод с Нойзи, върна се при Рачков!

Това не е турски сериал, това към този момент е безспорен цирк, та да не кажем крушение... Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи са в бракоразвод и това е доказано публично. Явно откакто първичното помрачение и химия са отминали, Игнатова си е дала сметка за какъв човек се е омъжила и побърза да поправя грешката си.

Както знаем, тя освен прибра Нойзи в бащината си къща, само че и беше главният източник на приходи за двамата. А до момента в който тя се грижи за всичко, включително и семейството, то мъжлето й не спираше да философства, да се прави на супер интелектуален и да лежи на дивана. Е, по този начин не става... най-малко не и задълго.

Резилът с шофирането му в пияно положение и ареста са били капката, от която чашата на търпението на Мария е преляла и хоп - тя тегли чертата. Не това обаче е нещото, което шокира всички, а новината, че Игнатова се е върнала при Димитър Рачков.

Да, да, добре прочетохте. Някогашните влюбени още веднъж са влюбени и поднесли бомбастичната новина на ошашавените си сътрудници от медията. Сега двамата още веднъж ще са водещи на " Господари на ефира ", което се завръща и още веднъж ще са двойка в живота.

" Това беше най-голямата бомба от много време насам ", разясняват техни сътрудници.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Димитър Рачков Мария Игнатова Нойзи Ивайло Цветков Нойзи Мария Игнатова и Нойзи Господари на ефира Мария Игнатова и Ивайло Цветков Нойзи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР