Това не е цвят, който би утивал на една зряла

...
Това не е цвят, който би утивал на една зряла
Коментари Харесай

Какви дрехи визуално добавят възраст

Това не е цвят, който би утивал на една зряла жена. Изглежда предизвикателно и даже леко демоде. Но на младо момиче розовите облекла биха изглеждали много хармонично, само че в случай че една жена на зрелост реши да облече този цвят те рискува да наподобява като смешник. Затова вместо да крещите розово, можете да добавите малко по-фини нюанси към дрешника.

1.1

1.2

1.3

2. Пурпурен

Това е цвят който открадва тена. Ако сте притежател на бледа кожа, лилавото облекло единствено ще подчертае това, правейки кожата даже леко бледа. В допълнение, този цвят застарява. Ако в действителност обичате този цвят, е възможно да изберете комплекти с мрачно лилаво дъно и ярък плот.

2.1

2.2

3. Тъмно зелено

Оттенък, който трансформира сияещата кожа в бледа. Да, този цвят прави хората да изглевдат по възрастни и с по -тъмна кожа.Роклите от този цвят няма да бъдат най-успешният вид. Ако обаче сложите аксесоари от ярък цвят, мрачно ззеленото ще наподобява много стилно.

3.1

3.2

4. Оранжев

Яркият оранжев цвят не пасва добре на дрешника на зрялата жена. Изглежда предизвикателно и демонстрира, че си емоционален. Все отново цитросивите цветове е най-добре да се оставят на младежите. Този цвят не е подобаващ за рокля, само че е добър за аксесоари и чанти.

4.1

4.2

5. Тъмно Кафяв

Вероятно най-непоходящият цвят за вашата визия. Той състарява, даже и да сте на 20.Вместо мрачно кафяво е по-добре да изберете цвета на кафе с мляко или даже по-светлите му нюанси. Те ще наподобяват аристократично и стилно.

5.1

5.2

6. Сив

Този цвят наподобява бледен и отегчителен. Фактът, че сте на 40, не ви задължава да се увиете в сиви елементарни парцали. Той правиедна жена безцветна и невидима, крие даже най-очевидните добродетели.

6.1

6.2

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР