Това не беше сделка в конвенционалния смисъл, но когато Рейнджърс

...
Това не беше сделка в конвенционалния смисъл, но когато Рейнджърс
Коментари Харесай

Огромният Адам Едстрьом, Мат Ремпе с голям ефект на Рейнджърс

Това не беше договорка в стандартния смисъл, само че когато Рейнджърс размениха Ник Бонино и Тайлър Питлик за Адам Едстрьом и Мат Ремпе с вътрешни организационни ходове, дъното -шест динамичност се измести също толкоз несъмнено, като че ли клубът беше излязъл на пазара, с цел да внесе изчезнала част или две.

Ако приказваме за обсег на крилата, нито един тим в историята на хокея не е имал линия с комбинирания обсег на крилата на Едстром, който е 6 фута 7, и Ремпе, който е на върха при 6-8 и половина. Тези млади мъже не са тук като любознание или оригиналност.

Вместо това, двамата младежи получават прослушвания преди крайния период, които ще допринесат доста за определянето на курса на деяние на GM Крис Друри до 15:00 часа. звънец на 8 март, до който остават единствено две седмици.

Едстром и Ремпе се пързаляха по фланговете на Баркли Гудроу в четвъртък вечерта в Ню Джърси за третия следващ мач след тестванията против Айлъндърс в Stadium Series в неделя и Далас в Гардън във вторник, а ето ед...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР