Това написа поетът и общественик Манол Глишев като отзвук на

...
Това написа поетът и общественик Манол Глишев като отзвук на
Коментари Харесай

Манол Глишев: Дава ли си сметка проф. Дарина Григорова какво пред...

Това написа поетът и държавник Манол Глишев като отзив на оповестена на уеб страницата Glasove.com

 

" Дори това, че я охарактеризирам като глупак, а не като нарушител, е преференциално най-много за самата нея, тъй като я лишава от отговорност за безподобните дивотии, които рамене. Защо обаче я назовавам по този начин?

 

Първо - това, което Дарина Григорова споделя, явно издава нейната завист към личната ѝ страна (а тази страна инцидентно е и на още шест милиона и нещо нейни сънародници и съграждани). Дава ли си сметка Григорова какво съставлява " денацификацията " по путински? Дори единствено Буча, Ирпен и Мариупол да бяха, те щяха да са удостоверение за невероятна безсърдечност. Това ли пожелава Григорова на нашата България? И за какво? Защото България е западна страна? Какво почитание към суверенния избор на нацията...

 

Второ - това, което Григорова желае, освен е зло. То, за благополучие, е въпреки всичко невероятно. О, да, чета по какъв начин Путин се бил канел да заповяда нахлуване следващата година. Но даже и да се организира, това нахлуване ще коства на съветската орда толкоз хиляди жертви в хора, а сетне - и в машини, муниции и гориво, че ще спре от единствено себе си след не доста километри. А белким ВСУ през това време просто ще чакат?

 

Украйна ще завоюва войната си за самостоятелност и най-после ще си върне дори и Крим. В това нямам никакво подозрение. Русия първо няма да има с какво да стигне по-далеч от украинска територия, второ няма да има и тази опция. Ще бъде принудена да се прибере в границите си, та може би даже и да ги свие. А най-накрая - България е част от НАТО, т.е. от защитителен съюз на десетки мощни народи, които и в този момент подкрепят Украйна в битката ѝ за независимост. Всякакъв опит за " денацификация " по путински на която и да е НАТО-вска страна би довел до превръщането на Москва в идеално равен паркинг. Тоест Григорова дрънка не просто отвратителни неща, ами освен това те са и нелепост. Знак на обезсърчение.

 

Знак също по този начин на идиотизъм. "

 

Автор: Манол Глишев

 

***

 

Изразеното от създателя мнение е персонално и не е наложително да съответствува с публицистичната политика на ФрогНюз.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР