Това лято в най-големите и модерни курорти, между коктейлите и

...
Това лято в най-големите и модерни курорти, между коктейлите и
Коментари Харесай

Всички магазини на лято 2023 г., в които да превърнете всяка покупка в изживяванe

Това лято в най-големите и съвременни курорти, сред коктейлите и разходка с лодка, можете да се насладите на съвършената атмосфера на обичаните си бутици непосредствено на плажа с покупки, които имат оня характерен „ усет на сол и море “. Саймън Порт Жакмю, Dolce&Gabbana, Valentino, Giorgio Armani, Amina Muaddi, Dior, Missoni, Loro Piana и кой ли още не избраха своите първокласни краткотрайни дестинации за лятото. От Форте дей Марми до крайбрежието на Амалфи, от крайбрежието на Лигурия до Таормина, „ бавният живот “ на италианското лято завзема от ден на ден територии и се трансформира в нещо като дестинация без местонахождение на картата. Това е прекарване и огромните играчи в първокласния бранш, или по-скоро в света на модата, го знаят добре.

Удоволствието от един миг през лятото идва и от покупките, от метода и от мястото, на което са направени.

Ето всички pop-up летни бутици, които си коства да откриете през лятото на 2023 година

Missoni Resort Club на Коста Смералда

В Cala Petra Ruja в Порто Черво, Сардиния, Missoni се трансформира и се трансформира в атмосфера. В съдействие с Nikki Beach Costa Smeralda, креативният шеф на Missoni Алберто Калири си играе с геометричните претекстове, които характеризират фирмената стилистична еднаквост, вариращи от нюанси на тюркоаз, океанско синьо и изумрудено зелено, с цел да персонализира известния Resort Club и да го направи още по-известен. От шезлонги до чадъри и елементи в общите елементи първокласната хармония на „ босите крайници “ се трансформира във философия, на която да се наслаждавате.
 
                             

                             

 

Baci da Capri, подписан от GCDS

„ Тук, под небето на Капри, желая да пребивавам и да обичам... да не помни целия свят “, пее Клаудио Вила. И GCDS може единствено да открие лятото в Капри. С неотдавна пуснатата капсула GCDS x Pepsi и новата сбирка очила, лицензирана от Marcolin, вратите на бутика на Piazzetta още веднъж се отвориха. Защото за Джулиано Калца заниманието в италиански жанр освен се споделя, само че се живее с другари. Целувки от Капри!
 
                             

 

Dolce&Gabbana в Таормина

В прочувствената конюнктура на Сан Доменико, някогашен манастир от 14-ти век, трансфорат в петзвездна първокласна дестинация на Four Seasons, Dolce&Gabbana боядиса терасата в синьо и бяло с аспект към Йонийско море, планината Етна и Античния спектакъл на Таормина. Марката придвижи своя несравним жанр в една от най-ексклузивните дестинации в Европа.

 
                             

 

 

Valentino Escape(s) в Palazzo Avino, на крайбрежието на Амалфи

С аспект към безкрайното синьо, Palazzo Avino е обагрен в алено. Maison Valentino това лято избра прочувствения декор на Равело, „ перлата на планините “ на крайбрежието на Амалфи, с цел да рамкира сбирката Escape 2023. Шезлонги, чадъри, съблекални, кацнали на носа, който гледа към на Тиренско море, се трансформират в място за първокласен релакс, където се носят ефирни кафтани, леки мини рокли и плажни облекла.
 
                             

 

Giorgio Armani Mare в Таормина и Порто Черво

Това лято Giorgio Armani пътува по света по море. Колекцията пролет лято 2023 е предопределена за Pop-Up бутици на най-ексклузивните местоположения. Движи се сред Азия и Европа, от Сен Тропе до Сингапур, минавайки през Кан, Миконос и Шанхай, до най-популярните италиански дестинации като Таормина и Порто Черво. Шик и грациозност за гледане и за носене.
 
                             

 

Pop Up магазин на JACQUEMUS в Modes, в Портофино

„ Намерих любовта си в Портофино “, пее Далида. „ В сладката омайност на утрото, морето те докара при мен. Затварям очи и до мен, в Портофино, те виждам още веднъж ".
С третата капсулна сбирка «ÉTÉ», Саймън Порт продължава пътуването си, с цел да открие сладкия живот и идва на Лигурийската ривиера, в Модес, до 16 октомври.
 
                             

Лазурен бряг с подписа на Gucci

Добре пристигнали в Сен Тропе, Bienvenue à Saint Tropez, Welcome to Saint Tropez!

Gucci's Summer Stories оцветява първокласния плажен клуб Loulou Ramatuelle на плажа Pampelonne в бяло и жълто с емблематичната си лента в синьо и алено и двойното G. Gucci отвори вратите на бутик, планиран в жанр Liberty и с нотка от стила на Wes Anderson на номер 72 Rue François Sibilli, сред пристанището и Place des Lices, в който събра изключителна селекция от дрехи.

 
                             

                             

 

Първи Pop Up магазин на Амина Муади в Тесабит, Комо
За първия си Pop Up магазин Амина Муади избра езерото Комо. От 16 юни в бутик Villa D'Este има специфична селекция от обувки, предопределени извънредно за Tessabit, в допълнение към сбирката пролет лято 2023 година

Casa Amor на Dolce & Gabbana в Сен Тропе
В допълнение към дестинациите Капри, Таормина и Марбея, Dolce & Gabbana дойде на Френската Ривиера с DG Resort. В Casa Amor, един от най-ексклузивните плажни клубове в Сен Тропе на плаж Пампелон, те донесоха сицилианския усет, който постоянно е разпознал своята хармония в разговор с дървото и естествените материали на мястото.

 

 
                             

                             

 

Fioreria Golden, новата идея на Golden Goose във Форте дей Марми

Атмосферата, която дишате, е тази на магазините от предишното, с сантиментална и по-скоро ретро хармония. Ярка зеленина и дървени мебели, елементи от рафия и плетени кошници, люлка и велосипед, цветни аранжировки и остарели рамки по стените: Fioreria Golden е най-новата наративна идея, основана от Golden Goose за Мраморната цитадела. В допълнение към пространството, отдадено на Co-Creation, където клиентите ще могат да се срещнат с производителите на маратонки и да основат съвършения си чифт обувки – неповторими, несъмнено – продуктите, налични извънредно и/или в лимитирани издания, ще преобразят мястото в дестинация.
 
                             

 

J'Adior Миконос

Лятното турне Dioriviera - капсулна сбирка за сезон Есен-Зима 2023/2024, каца на един от най-натоварените гръцки острови. Именно Миконос е дестинацията за " изскачащите магазини " на Dior този сезон - един в централната част на Chora и втори на две равнища в село Nammos, където в допълнение към всичко, обвързвано с модата, има селекция от аксесоари за плажния живот.

                             

 

Pop up магазин на JACQUEMUS  в Тесабит, на езерото Комо

На Via Regina 83, в Чернобио, «ÉTÉ IN COMO» дойде червен кабриолет с регистрация Jacquemus. От 29 април до 16 октомври на 50 квадратни метра феновете на модата могат да се насладят на атмосферата на Jacquemus. С естетиката на " бавния живот " и с респект към Лазурния бряг, Симон Порт пусна капсулна сбирка с извънредни разновидности на сбирката пролет-лято 2023 година, непокътната за клиентите на бутика в Тесабит.
 
                             

 

Gucci Pop Up в Беладжо, Тесабит

За седемдесетия си рожден ден Тесабит още веднъж става дом на Gucci. На езерото Комо, в пространствата на бутика Bellagio можете да намерите извънредната сбирка Gucci Summer Stories.

 

Сен Тропе в жанр Loro Piana

Плажният клуб La Réserve à la Plage, на Френската Ривиера, е обагрен с модела Suitcase Stripe. За да отпразнува сбирката Summer Resort 2023, Loro Piana преобрази една от най-ексклузивните дестинации в Сен Тропе - чадъри, плажни кърпи, 'brise vue и по-късно, несъмнено, бутик в плажния клуб - всички те носят характера на марката.

 
                             

                             

Магазинът Dior Pop Up в Tessabit, Комо

Дори в случай че Алфред Хичкок през 1925 година беше избрал същото място за Лабиринта на пристрастеностите, прочут също като Градината на удоволствията, би трябвало да има нещо магическо във Вила Д'Есте. Именно там от 10 май, в пространствата Tessabit в Чернобио, Dior избра да има витрина. От капсулата Dioriviera до сбирката Есен Зима 2023 2024, чанти, шалове и плажни аксесоари, от флоралния модел Jardin Indien до toyle de Jouy, селекцията на бутика има цветовете на изтънчеността и формите на елегантността.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР