Това лято преливаше от звездни появи на червения килим, така

...
Това лято преливаше от звездни появи на червения килим, така
Коментари Харесай

Още от Венеция: Бляскавите тоалети от червения килим

Това лято преливаше от звездни появи на аления килим, тъй че евентуално всички сме изгубили следата някъде сред перата и високите ботуши на премиите на MTV, ефирната рокля на на премиерата на „ “ и стотиците кристали на премиерата на „ Цар Лъв “ в Лос Анджелис. Но в този момент е време да насочим всички погледи към Италия. 

76-ият Международен кино фестивал във стартира, а много звезди, в това число, Марта Хънт и София Ричи, към този момент са там. До 7 септември фестивалът ще бъде подиум за фешън заявки. Такива към този момент направиха някои звезди: 

Елза Хоск

С тази фотография Елза споделя, че се е събудила с усмивка. Благодари на Etro за копринената черна рокля " вид нимфа " по поръчка, която превзема с геометрични линии, подчертаващи силуета и споделя, че това е най-магичната гала по откриването на фестивала. Хоск се усеща се късметлийка, че ще преживее всичко, протичащо се във Венеция, с другари. 
               
на Авг 28, 2019 в 11:18 PDT

Иман

Тя се появи в рокля на Valentino Haute Couture от есенната сбирка 2019. А още с идването й във Венеция изглеждаше повече от ужасно. 



Кандис Суейнпоъл 

Супермоделът, един от ангелите на, също беше на блестящата гала. Тя привнесе ретро холивудски искра на аления килим, като облече златна рокля с едно рамо и висока цепка по поръчка. В Инстаграм тя показа, че е сбъднала още една фантазия, а точно да бъде на Международния кино фестивал във Венеция. 
               
на Авг 28, 2019 в 4:16 PDT

Изабела Ферари

Тя беше облечена с бяла риза и копринена черна пола с флорални претекстове. В обществените мрежи тя пожела триумф на всички артисти и режисьори, които самоуверено ще описват своите истории по света с изкуството си. 
               
на Авг 28, 2019 в 1:22 PDT

Брад Пит

Той " разноски " най-новата си татуировка във Венеция. Тя е тъкмо над лакътя на десния му бицепс. Илюстрацията е направена напълно в черно и наподобява като че ли е нарисуван човек и негова сянка. Очевидно има персонален смисъл за звездата. Той изглеждаше спокоен и малко " над нещата ". Но не му се сърдим – може да си го разреши. 



Кат Греъм 

Със страхотната си жълта рокля тя споделя, че за нея е голямо наслаждение да бъде на първия си кино фестивал във Венеция и напълно скоро ще споделя още фотоси в персоналните си профили. 
               
на Авг 28, 2019 в 4:50 PDT

Още от визиите на аления килим можете да видите в галерията. 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР