Това лято мълчанието е злато, защото от 28 юни Нито

...
Това лято мълчанието е злато, защото от 28 юни Нито
Коментари Харесай

Откриваме защо светът затихна с „Нито звук: Ден първи“ от 28 юни само в кината

Това лято мълчанието е злато, тъй като от 28 юни Нито тон: Ден първи ни води там, където кошмарът стартира. Под умелата постановка на Майкъл Сарноски и по концепция на утвърдилия се като един от най-забележителните гении Джон Кразински третата част от поредицата дава обещание страховито и прочувствено допълнение към фамозния хорър франчайз, което ще остави трайна диря освен във правилните почитатели на предходните два кино лентата, само че и в феновете, които за първи път стават част от завладяващото кинопреживяване.

Поразителната предистория Нито тон: Ден първи ни придвижва из оживените улици на Ню Йорк, където ставаме свидели на ужасяващите първи мигове от подлия пейзаж на едно общество на ръба на колапса и катаклизмите, които потапят света в тишина. Когато мистериозни създания със свръх обострен слух превземат града, мълчанието се трансформира в единственото средство за оцеляване. Несравнимата Лупита Нионг`о се превъплащава в ролята на Самира, която по всякакъв начин се бори да избави себе си и околните си посред настъпилия безпорядък. Героинята се изправя против суровата действителност, с цел да разкрие тайните, които се крият под повърхността. С заплаха, дебнеща зад всеки ъгъл, тя влага цялата си храброст и сила, с цел да надхитри смъртоносните хищници, които безпощадно вилнеят в търсене на идната си плячка.

Ексклузивният филмов откъс ни води право във вледеняващата кръвта атмосфера и единствено загатва за спиращия дъха екшън и напрежението, което ни чака. От шумните нюйоркски улици до злокобната тишина, която сковава града, видеото слага началото на разтърсващ роман за непреклонността, саможертвата, неразрушимите фамилни връзки и битката за оцеляване, когато всичко се срутва пред лицето на невъобразими тествания. Приготвяме се за пътешестване в мрака, където даже най-тихият тон води до необратими последици...

Режисьор и сценарист на кино лентата е Майкъл Сарноски. Филмът е по концепция на Джон Кразински. Героите са основани от Брайън Уудс и Скот Бек, а продуценти са Майкъл Бей, Андрю Форм, Брад Фулър и Джон Кразински. Изпълнителни продуценти са Алисън Сийгър и Вики Дий Рок. Актьорският съства включва Лупита Нионг`о (Черната пантера, Черната пантера: Уаканда вечно, Междузвездни войни: Епизод IX – Възходът на Скайуокър, 12 години вробство), Джоузеф Куин (Странни неща, Catherine the Great, Клетниците), Алекс Улф (Опенхаймер, Джуманджи: Следващо ниво) и Джимон Хунсу (Нито тон 2, Кървав елмаз, Гладиатор).

Светът още веднъж потъва в тишина с Нито тон: Ден първи от 28 юни единствено в кината.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР