Това ли са ви ценностите? Не, благодарим! Забранете този морален

...
Това ли са ви ценностите? Не, благодарим! Забранете този морален
Коментари Харесай

ВМРО към Фандъкова: Забранете този морален позор София прайд! Това ли са ви ценностите?

" Това ли са ви полезностите? Не, благодарим! Забранете този честен срам " София прайд "!. Така се обърна ръководителят на групата общински съветници от Вътрешна македонска революционна организация в София Карлос Контрера в публична декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на организацията в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

" Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото съвременно, което отхвърля граници, народи, езици? Новото „ съвременно “, което в своя нападателен розов демократизъм желае да заличи всичко остаряло, в това число моралния и етичен кодекс на българина ", питат представителите на Вътрешна македонска революционна организация.

Поводът за декларацията е следващият позволен от Столична община гей церемониал на 18 юни тази година. Това е 15-ото подред издание на пошлото шествие, което общинарите разрешават, до момента в който не разрешават надалеч по-безобидни и исторически издържани събития като Луковмарш, обосновават се Контрера и сътрудниците му.

И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки самичък избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем намерено – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неразбираемо непознато, външно финансиране с дейното съучастничество на няколко посолства, споделят от групировката.

В извънредно острото послание към Фандъкова и СОС съветниците на Вътрешна македонска революционна организация натъртват най-много на това, че се позволяват сходни извращения, които ловко се употребяват за промиване на мозъка на подрастващите. Войводите дават за образец и следващата „ безобидна “ брошура, популяризирана гратис преди прайда - с провокативното име „ Юлиан е нимфа “. Да не пропуснем и различен много стеснителен детайл от гей парада тази година, а точно, че на него ще има и специфична детска сцена.

" Само ще вметна, че от повече от 2 година вършиме всичко допустимо Програмата за подкрепяне на родителите на новородени деца в София да не се одобри – тъй като нямало пари. Но пък да се дават след парадиращите със половата и менталната си ориентировка може, въпреки всичко са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска рецесия ", възмущава се Контрера, подсилен и от Митов, Петров и Антов, като обръща внимание на големия финансов запас, който ще погълне защитата на парада.

И това ще коства стотици хиляди левове на българския поданик – макар че не желае сходен церемониал, той ще би трябвало и да си го заплати
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР