Tова коя е най-добрата стрийминг телевизия на живо е въпрос,

...
Tова коя е най-добрата стрийминг телевизия на живо е въпрос,
Коментари Харесай

2018 Cordie Awards: YouTube TV взе приза за най-добър ТВ стрийминг на живо

Tова коя е най-хубавата стрийминг телевизия онлайн е въпрос, който постоянно поражда у потребителите. Нито една услуга не е идеална, само че има такива, които са по по-популярни от другите. Тазгодишното издание на Cordie Awards отличи YouTube TV като най-хубавата стрийминг платформа за телевизия онлайн. Подгласници са DirecTV Now и Sling TV.

Въпреки че YouTube TV взе първото място, тя надалеч не е преобладаваща, а още по-интересно е какъв брой доста платформи си оспорват сегмента. Така може да се каже, че към края на 2018 година към момента младият пазар на стрийминг телевизия онлайн е отворен за необятен кръг съперници.

Ето цялостното нареждане в класацията:

YouTube TV
DIRECTV NOW
Sling TV
PlayStation Vue
Hulu
Philo
fuboTV
AT&T Watch TV

Въпросът в този момент е какво ще се случи през 2019 година AT&T към този момент призна, че чака DirecTV Now да изгуби клиенти в идващите месеци за сметка на новите играчи T-Mobile TV и Vidgo. Няма подозрение обаче, че през новата година от ден на ден ще пораства броят на потребителите, които се отхвърлят от кабелите за сметка на удобството от стрийминга на аудио и видео наличие. /hicomm.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР