Това коментира в ефира на Нова тв анализаторът Слави Василев.Това

...
Това коментира в ефира на Нова тв анализаторът Слави Василев.Това
Коментари Харесай

Анализатор: Президентът и Рашков застрашават националната сигурност с тона си към Турция

Това разяснява в ефира на Нова тв анализаторът Слави Василев.

Това обаче е извънредно рисково, тъй като считам, че по принцип етнически проблем в България няма. Етническите турци не са хора, които желаят по някакъв метод да се еманципират, уточни той.

Понеже съответствува ползата на Движение за права и свободи и този на Турция, те целят да накарат българските турци да се почувстват обособени, разнообразни и систематично да гласоподават за Движение за права и свободи, изясни той.

Никоя победа и никой президент не може да коства разпалването на етническа омраза. Възбуждането на езика на омразата не трябва да се позволява. Но това виждаме от страна на Румен Радев. Това е извънредно рисково, коментира Цветанка Андреева.

 

Опасното са хора, които се появяват в ефир като дамата - Андреева. Тук няма етнически проблем, само че с говоренето на анализатори като вас, може да насади вярата, че има подобен проблем. Вие би трябвало да разберете, ч е би трябвало да успокоим хората, отвърна я Василев. 

Бойко Рашков и президента етнизират казуса. Вчера при изявлението му, имах възприятието, че иззад Рашков ще се появи Тодор Живков, разяснява тя. 

Президентът и Рашков заплашват националната сигурност със своя звук към Турция. Милиони бежанци има там. И в случай че не внимаваме, единствено поради успеха на един военачалник на изборите, те може да пуснат тези бежанци по каналите към нас, разяснява Андреева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР