Това, което виждаме е ниска политическа култура. “Тези са мафия,

...
Това, което виждаме е ниска политическа култура. “Тези са мафия,
Коментари Харесай

Александър Томов: Нелепо е Нинова да държи мандата до 12 август

Това, което виждаме е ниска политическа просвета. “Тези са мафия, тези са мафия” - всичко това е грозно. Изключително тежка е обстановката, не наподобява на нищо от преди. Разпадна се опцията да се откри опция за коалиция. Самият парламент и обществото е мощно фрагментирано. Умните хора четат историята, само че гледат напред.

Искаме хората да си подадат ръка в името на стопанската система, бизнеса. Българската нация е застрашена от изгубване. След 10 години ще бъдем 5, 1 млн. Защо мълчат за това и Политическа партия, и ГЕРБ. Те са виновни. Ако ние не възстановим приходите, ще изчезнем, хората бягат поради приходите. Трябва нов бюджет и страна.

Кирил Петков излъга доста тежко с газовите доставки. Лъжа е, че “Газпром” спря доставките. Решението е негово за заплащането. Защо в Европа могат, а ние не можем? Ние какво сме - прислужници, колония?! Направи тази неточност с Полша, само че там хранилищата са цялостни. Когато си богат, прави политика. Какъв е резултата в Баку? Никой няма обикновени знания какво ще стане. Това не се е случвало в никакъв случай. Нямаме газ за август. Няма друго, с изключение на да отидем на избори.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР