Това, което ви обещавам е промянаУважаеми български граждани, ако някой

...
Това, което ви обещавам е промянаУважаеми български граждани, ако някой
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Разпускането на този парламент и избори е спасително за България

Това, което ви давам обещание е смяна
Уважаеми български жители, в случай че някой от вас е имал съмнения дали това Народно заседание е делeгитимирано и би трябвало да си върви, през днешния ден беше освободен от тези съмнения и е безусловно уверен, че в този състав, с това болшинство, 44-ото Народно заседание е изчерпано и оставката на госпожа Караянчева не е задоволителна това да се промени. Вече е належащо след този спор, който организирахме, все по-категорично да заявим, че е избавително за България този парламент да бъде разхлабен незабавно и да се проведат избори.

Ето за какво – основите на държавността, правилото на господство на закона, който изисква законодателят да упражнява парламентарен надзор, беше редуциран до предложение за среща в ресторант. Дъно.

Второ, унижаването на институцията български парламент с обидното и цинично изявление на господин Борисов за ръководителя на институцията парламент беше сведено до спор кой е по-по-най в Кърджали и чий район е Кърджали, и кой има по-голямо право да носи начело епитета кърджалиец.

При опит да й бъде лишава думата, прекратена от водещия съвещанието Валери Симеонов, Нинова съобщи:

„ Само да напомня, уважаеми народни представители, че отстраняването ми от тази естрада преди няколко години, поради което си отиде господин Главчев, сега е предмет на дело в Страсбург, което ще печеля. Не поради себе си, поради арогантното ви отношение и опитите ви непрекъснато да заглушавате гласа на опозицията. Така че, мислете за Главчев и решавайте дали ще ми спрете микрофоните и ще ме свалите още веднъж от трибуната.

Не ми казвайте какво да приказвам. Аз съм депутат, който има право на свободна воля, да показва позиция на парламентарна група. Един час слушаме обиди, неистини и клюки и в този момент ми казвате, че нямам право да отговоря от името на българските социалисти ли? “

Уважаеми български жители, несгодите на цяла колегия - дейци на културата, дейци на духовността, дейци на читалищата през днешния ден, вместо да се разисква по какъв начин да им се помогне в обстановката с COVID-19, бяха сведени до дъното в спор за три килима трета приложимост и по какъв начин това било помогнало на културните дейци. Е, не ви ли убеждава това, че болшинство с това ниво на политически диалог от дълго време би трябвало да е в предишното?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР