Това, което в Украйна се нарича мобилизация, е умишлено изтребление

...
Това, което в Украйна се нарича мобилизация, е умишлено изтребление
Коментари Харесай

Захарова: В Украйна няма мобилизация, а умишлено убийство на хора от ръцете на Зеленски

Това, което в Украйна се назовава готовност, е съзнателно изтребване на хората. Това сподели формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в ефир на канала TV Center.

„ Това не е готовност, това е съзнателно изтребване, съзнателно ликвидиране на личните им жители от тези, които в този момент ползват американската политика, не на американския народ, а на онази група хора, която включва внуците на нацистите и днешните нео-нацисти “, добави Захарова.

„ Това е изтребването на народа на Украйна от ръцете на украинския президент Владимир Зеленски и неговата компания “, акцентира Захарова.

От февруари 2022 година в Украйна е оповестена и неведнъж удължавана обща готовност, като в същото време управляващите на страната вършат всичко допустимо мъже на военна възраст да не укриват службата. По-специално им е неразрешено да пътуват в чужбина и се издават призовки в държавните институции, на улицата и на всевъзможни многолюдни места.

Мобилизацията към този момент докара до голям брой кавги и изостряне на несъгласията в обществото. Докато чиновниците на военната работа за регистрация и регистриране постоянно употребяват мощ против жители и даже негодни по здравословни аргументи биват вербувани на работа, депутатите и чиновниците заобикалят мобилизацията и водят синовете си на военна възраст в чужбина. Въпреки това през декември предходната година президентът на страната Владимир Зеленски разгласи, че военното командване е изпратило искане за набиране на още 500 хиляди души във въоръжените сили. След това държавното управление стартира работа по законопроект за нови правила за готовност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР