Това, което трябва да направим първо е да подкрепим всички

...
Това, което трябва да направим първо е да подкрепим всички
Коментари Харесай

Петков: Целият български народ в момента чака да имаме нов бюджет

Това, което би трябвало да създадем първо е да подкрепим всички партии внасянето на бюджета, тъй като до момента в който се договаря по първия, втория и третия мандат, действително хората чакат. Ние сега нямаме бюджет. Ние продължаваме да водим диалози. Целият български народ сега чака да имаме нов бюджет. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Трябва да имаме нарастване на минималната работна заплата, би трябвало да имаме продължение на увеличение на пенсиите, би трябвало да имаме данъчните заеми, би трябвало да имаме всички тези значими политики, които ние нееднократно сме ги казвали и те би трябвало да се случат в случай че има импортиран нов бюджет “, сподели Петков.

Той акцентира, че всички би трябвало да са виновни. „ Нека разделим двата процеса – процесът на мандатите и на сформирането на държавно управление “, сподели той.

Съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ изясни, че се водят от два правилото - да вземат решение проблемите на хората и да си съблюдават обещанията. „ Няма по какъв начин с тези предизборни обещания да създадем поддръжка за държавно управление, от което ГЕРБ е част в първи, втори или третия мандат “, безапелационен е той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР