Това, което става в света, е ужасно. Събитията в Близкия

...
Това, което става в света, е ужасно. Събитията в Близкия
Коментари Харесай

Бойко Борисов от Смолян към ПП: За три години защо нищо не направихте?!

" Това, което става в света, е извънредно. Събитията в Близкия изток, гигантското опълчване на колоси в света, убиването на цивилни жители и от двете страни - ние сме декларирали поддръжка на Израел поради вероломното нахлуване, само че и би трябвало да се отнасяме човешки към цивилното население, каквото и да е то. Руски самолети с " Кинжал " -и патрулират над Черно море. А беше време, когато правихме политики на добросъседство, на етническа приемливост. За тази политика сме били упреквани, само че с времето ще видите, че е било вярно. Виждам и реакциите на Виктор Орбан, на президента на Сърбия. С всички на Балканите сме водили всекидневен разговор. Ежедневен! ".
 
Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Смолян, където на заседание на членове и симпатизанти на партията показват претендентите за кметове и общински съветници в региона. Пълната зала го посрещна с овации.
 
" На мен ми е погрешно, че от водеща мощ на Балканите, когато където и да отидех, и видеха флага на България, ръкопляскаха хората... През Босна и Херцеговина до Сръбска Крайна моят конвой с българския байрак беше сигурен - България носеше разцвет и неслучайно всички балкански страни ме наградиха с най-високите си оценки. Всичко това към днешна дата оставям на политолози и социолози да го разясняват. В същото време (малко хора могат да ме надговорят - проф. Овчаров е един от тях) - ще го попитам - а по кое време в подводната археология се е предписание толкоз доста в България ", означи Борисов и напомни достиженията на родната археология по времето на ръководството на ГЕРБ.
 
Той напомни и вложенията и сумите, вложени в пътното строителство в Смолянско. И попита: " Господин Сабрутев да попитам - за какво нищо не направихте? Това са три години! Всичко щеше да бъде завършено - както пътят за Девин, Лъки, Доспат, Кръстова гора... Излизат и като някои професори, пристигнали от непозната страна, стартират да ни поучават ".
 
Борисов добави, че пътят Рудозем - Гърция е бил изработен по времето на ръководството на ГЕРБ: " Като оповестят - идва гръцкият министър председател, сериозен другар ми е, само че ние си направихме нашето, а задължението на гръцката страна си стои. Но това се прави на среща премиер-премиер. И ми е доста забавно министър председателят Денков във Варна на срещата дали го е заречен това нещо... ".
 
" Сега 3% недостиг е неприятно! В Чепеларе се срещнах с балдъзата на Атанас Славов, правосъдния министър. И я помолих, снимахме се и я помолих - пиши му - от балдъзата - от където е дамата, от там е и родата. Той е добър министър, не мога да си изкривя душата. Цялата тая правосъдна промяна я движим и всички имат заслуги, и трите партии ", акцентира водачът на ГЕРБ.
 
" За пътя за Девин очевидно не можем да поемем ангажимент с такава структура. И от тези избори зависи дали ще можем да поемем ангажимент. Пожелавам ви триумф! Всички сте ми еднообразно значими. Защото Родопите са супер значими. Родопите не са като другите планини. Тука е първо етническата приемливост. Помните - когато откривахме пътя - владиката и ходжата. И тогава ходжата ми прочете една строфа от Корана. Помня го с цялото си почитание. И листчето си го прибрах. Родопите би трябвало да са образец! И по тази причина слагахме половин милиард за пътища всяка година. Досега щяхме тези три години да асфалтираме и там, където козите се качват..., " добави Борисов.
 
" Стягайте се, забележката ми е, че малко дами има в листите. Всички кметове да си създадат изборите и да си приготвят през тези години мощни фрагменти от женски пол. Защото Европейска комисия и Екологичен потенциал слагат това - жена отпред ", заключи Бойко Борисов.
 
 Кметът на Смолян Николай Мелемов Кметът на Смолян Николай Мелемов Източник: Скрийншот видео кадър
Кметът на Смолян и регионален координатор на ГЕРБ Николай Мелемов откри събитието с малко слово и показа претендентите за кметове на общини: Златоград - Мирослав Янчев, Неделино - Емил Войводов, Баните - Павлин Белчев, Мадан - Светослав Филипов, Рудозем - Радослав Филизов, Чепеларе - Горан Хаджиев, Девин - Красимир Даскалов, Доспат - Елин Радев.

Думата бе дадена на " един огромен другар на Родопите " - проф. Николай Овчаров. Известният археолог показа: " През 2020 година господин Борисов ми се обади - би трябвало да вършим предпочитани обекти - от през днешния ден за на следващия ден. И седнах и ги направих - Перперикон, Рациария, Провадия солниците, Тараклия синтика. На идната година финансирането беше спряно. Важно е да има държавна политика от позиция на културно-историческото завещание. Хвалим се, че с Гърция и Италия сме страните с най-вече исторически монументи. Затова страната би трябвало да има отношение към тези неща ".
 
 Народният представител Красимир Събев Народният представител Красимир Събев Източник: Скрийншот видео кадър
Народният представител доктор Красимир Събев съобщи на собствен ред: " Тази партия, където се готвихте да ни чегъртате, да ни пенсионирате, се оказа най-устойчивата партия. Господин Борисов е индивидът, който може да ни поведе. Моят апел е - да излезем да гласуваме - на 29-ти с номер 7! Това е вярната партия, това е вярната политика ".
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР